A Szerelem Óceánja 3. rész

Mire Bill visszaért a lány már ott állt az épület előtt várt rá.
-Uram....-mondta miután meghajolt
-Ugye senki sem gyanakodik?
-Nem uram. Senki sem látott mikor jöttem és senki sem zavart engem vagyis...önt.
-Rendben. Gyorsan vedd ezt le.-miután a lány levette Bill is levetkőzött. A lány pirulva fordította el a fejét de Billt nem igazán figyelt rá. Nem volt idő arra hogy elvonuljanak. Miután visszacserélték a ruhákat a szolga elment Bill pedig szinte rohant a szobájáig. Mikor beért befeküdt az ágyba és már aludt is. Miközben Tommal volt teljesen elfelejtette hogy mennyire álmos. Hmmmm Tom. Megígérte neki hogy egy hét múlva találkoznak de ötlete se volt afelől hogy hogyan fog majd megszökni de muszáj volt. Hisz Tom olyan kedves volt vele. Nem lenne szép dolog Billtől ha fejre ejtene egy ilyen aranyos srácot. Billnek nem volt túl sok ideje gondolkodni mert hamar elnyomta őt az álom. Másnap reggel arra kelt, hogy valaki szájon csókolja. Nagyra nyílt szemekkel tolta el magától az illetőt és amikor már elég messze volt tőle az illető akkor felnézett rá és egyáltalán nem lepődött meg azon hogy Adellel találta szembe magát.
-Adell! Mit művelsz?-kérdezte mérgesen Bill
-Szerinted? Megcsókolom a vőlegényemet.-mondta Adell teljesen nyugodt hangon
-De még nem vagyunk házasok. Ez így nem elfogadott. Nem is értem hogy hogyan fordulhatott meg ilyen a fejedben.-mondta Bill idegesen miközben felkelt.
-Ó ugyan már Bill. Olyan feszült vagy mindig. Engedd el magad.-mondta Adell miközben közelebb ment a feketéhez és az egyik kezét végig húzta Bill mellkasán
-Ne érj hozzám.-mondta Bill halkan
-Tessék?-kérdezett vissza Adell teljesen ledöbbenve miközben a kezét visszarakta a helyére
-Azt mondtam hogy ne érj hozzám!-mondta Bill sokkal magabiztosabban és hangosan. Bill nem várta meg a lány válaszát kiviharzott a szobából és felszállt az első hintóra. Még a szüleit sem várta meg. Már nagyon elege volt nem csak a lánnyal hanem az életéből.  A szüleiből, a szabályokból, a kötelességekből, a "menyasszonyából". Az esküvőt sem akarta sohasem de a tegnapi nap után már nem akarta ezt az életet élni. Soha többé. Olyan életet akart mint amilyen Tomnak volt. Szabad akart lenni. Mikor hazaért egyből felment és lefürdött majd átöltözött kényelmesebb ruhába. Éppen folytatni akarta az alvást mikor a bejárati ajtót valaki nagy erővel becsapta.
-Bill! Gyere le most azonnal!-tajtékzott nagy hangerővel az apja-Mégis mit képzelsz te magadról!? Azt hiszed hogy bármit megtehetsz!? Mit gondolsz ki vagy te!?-Bill tudta hogy az apja mérges lesz de arra nem számított hogy ennyire durván fog vele beszélni.
-Sajnálom apám. Nem akartalak otthagyni titeket csak....-kezdte volna Bill a magyarázkodást de az apja durván beleszólt-Kit érdekel!? Nem erről van szó hanem arról amit Strauss Adelllel műveltél!
-Apám szavamra ő kezdte azért is jöttem haza!
-Igen? Hát én ezt kicsit másképp halottam!!
-Apám. Mit mondott?
-Hogy tudtad bántani azt a lányt Bill?-kérdezte Bill anyja sírva-Hisz olyan finom kis hölgy.
-Hogy micsoda!? Nem ez nem igaz! Apám, anyám! Sohasem értem hozzá az engedélye nélkül!
-Tényleg Bill? Valóban? Az a lány sírva rohant hozzánk hogy erőszakosan megcsókoltad és ő mondta neked hogy ezt nem illik és amikor egy szolgáló lépteit hallottad akkor elrohantál!-vágta a fejéhez a hazugságokat az apja Bill fejéhez
-Apám! Hogy hihetsz neki? Mindig is tiszteltem a nőket  a menyasszonyomat főleg! Pont ő volt az aki erőszakos volt velem!-mondta Bill felháborodva nem hitte el hogy Adell képes volt ilyeneket állítani róla -Persze ő lökött téged a falhoz és te kérted őt sírva  hogy álljon le igaz?
-Nem ő nem ilyen értelemben volt erőszakos. Apám kérlek hallgass meg!-könyörgött az apjának Bill
-Van 5 perced!
-Köszönöm. Arra keltem hogy valaki megcsókol. Miután eltoltam magamtól láttam, hogy Adell az. Egyből kérdőre vontam és én mondtam neki hogy ezt nem illik de őt nem érdekelte közölte, hogy lehetnék lazább nekem pedig elegem lett belőlle és haza jöttem. Kérlek higgyetek nekem!
-Adell szülei fel akarták bontani a házasságot-Billnek itt felragyogott a szeme-de én ezt nem engedtem. 'Szuper.' -holnap elmegyünk hozzájuk és bocsánatot kérsz tőlük ha igazad van ha nincs!-jelentette ki Bill apja ellentmondást nem tűrően.
-De apám!-méltatlankodott Bill-az igazat mondom!
-És ezt tudod bizonyítani?
-És ő  tudja bizonyítani a saját igazát?
-Nem ez a lényeg Bill! Te vagy a férfi! Te kérsz bocsánatot ha tetszik, ha nem! És most menj a szobádba....
-De....
-Bill! A szobádba! Most!-kiabált az apja mire Bill visszament és fejét belefúrta egy pránába
-Ez nem fair!-ordította Bill a párnába-Ez nem fair!!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Helyzetjelentés

Addicted to drugs 4.rész

Addicted to drugs 2.rész