Daze 7.rész

Sziasztok. Sajnálom hogy eddig nem írtam részt  de nagyon sok dolgom volt. Remélem hogy mindenkinek tetszeni fog. Jó olvasást!




Bill remegő gyomorral nyitotta ki a rendőr kapitányság ajtaját az éjszaka közepén. Halk léptekkel elindult Tom cellája  felé.Fogalma sem volt arról hogy mire számíthat. Csak remélte hogy ez nem egy csapda. Mikor felért a 3. emeletre kicsit elbizonytalanodott, de aztán folytatta útját. Lassan kinyitotta Tom cellájának ajtaját majd belépett és  vissza zárta. Odabent teljesen sötét volt Tom ágyát is alig látta. Odabotorkált az ágyhoz és leült rá. Tom felé fordult és mosolyogva felült.
-Szóval tényleg eljöttél.
-Persze miért ne jöttem volna?-kérdezte Bill és egy kicsit furcsállta hogy Tom ilyeneket mond
-Azt hittem hogy elmenekülsz az utolsó pillanatban-Bill ezen elgondolkozott. Mikor megállt a folyosón tényleg megfordult a fejében az is hogy lelép, de már itt volt és igaz hogy illegális az amit csinálni fognak de ez most valahogy nem tudta őt érdekelni.
-Hát...itt vagyok amint látod-felelte kicsit félénken
-És nem félsz-kérdezte Tom. Bill csak megrázta a fejét. Bízott Tomban. Normális esetben nem de most megbízott benne. Tom megfogta a kezét és megcsókolta. A csók elsőre nem volt se szenvedélyes sem forró. Laza és gyengéd szájra puszik voltak semmi extra. Aztán Tom lassan a hátára fektette Billt és felé térdelt, miközben a nyelvét finoman át csúsztatta a másik férfi szájába. Bill lelkesen csókolt vissza és érezte hogy elkezd remegni. Tom kigombolta Bill ingjét és egy kis segítséggel levette róla és magáról is így már érezhették egymás bőrét. Billnek tetszett amit látott és megállapította, hogy Tom a letartóztatása előtt valószínűleg egy trópusi helyen járt mert a bőre még barna volt és persze nagyon kidolgozott ami szintén levette őt a lábáról. Tom újra visszahajolt de most Bill nyakát borította el csókokkal miközben a nadrágja gombjával kezdett játszani. Bill hihetetlenül bénának érezte magát igazság szerint. Tom csinált szinte mindent és Bill szeretett volna neki segíteni, de egyáltalán nem tudta hogy hova kéne nyúlnia vagy hogy mit hogy csináljon. Ez a helyzet teljesen idegen volt neki.
-Sajnálom ha béna leszek.-mondta halkan mire Tom egyből ránézett komoly ábrázattal
-Nem kell semmit sem sajnálnod. Ez lesz az első. És egyépként is nincs olyan hogy valaki béna az ágyban. Nyugi. Majd megtanulod.-mondta nyugtatóan és visszahajolt a nyakához és közben lehúzta Billről a nadrágot.
-Én most akarom megtanulni.-mondta határozottan. Tom mosolyogva a hátára fordult Bill pedig összevont szemöldökkel nézett rá. Nem értette hogy Tom miért hagyta abba.
-Na mi lesz? Ha annyira akarod akkör gyere ide és majd mondom hogy mit csinálj.-mondta Tom
-Oh.....öhm...pe-persze-hebegett a fekete hajú majd óvatosan a rab felé térdelt miközben az arca színe a piros árnylatban pompázott. Oda hajolt Tom hoz és megcsókolta és mivel a rab ruhán nem volt gomb ezért azt csak letolta és visszahajolt. Miközben Tomra helyezte a test súlyát a csípőjük összeért és megérezte Tom kemény férfiasságát belenyögött a csókba. Tom kezei végig simították Bill gerincének vonalát majd a combjait és ott megállt. Bill eközben lejjebb ment és Tom nyakát kényeztette de nem sokáig hamar áttért a mellbimbókra és hallotta ahogy Tom levegőért kap. Bill csak ment lejjebb és lejjebb míg el nem érte Tom boxerének szegélyét ahol aztán egy kicsit megtántorodott. Felnézett a rabra aki végigsimított az arcán.
-Ha nem akarod nem kell-mondta de ez nem állította meg Billt egy mozdulattal vette le az alatta fekvő férfiról a boxert és a kezébe vette Tom feszülő szerszámát. Nem kezdte el egyből a munkát előbb hogy egy kicsit szokja az érzést néhányszor fel-le húzogatta a kezét. Tom nem sietett hagyta hogy a dolgok Bill tempójában haladjanak. Bill néhány csuklómozdulat után lehajolt és először adott rá néhány puszit majd lassan végignyalt rajta és Tomnak egy pillanatig elállt a lélegzete. Bill csak pár percig dolgozott Tom boldogságán mert Tom megfogta a vállait és felhúzta.
-Nem volt jó?-kérdezte Bill csalódottan. Tom megfordította magukat és forrón megcsókolta Billt.
-Jobb volt mint azt valaha is képzeltem-suttogta és újra megcsókolta és közben Billről is lekerült az alsónemű. Immár teljesen meztelenek voltak. Tom a csók közben Billt kényeztette és a férfiasságát Bill combjához nyomta és az egyik ujját lassan becsúsztatta.Bill annyira fel volt izgulva hogy a fájdalmat egyáltalán nem érezte miközben Tom még egy ujja hozzá adott és immár két ujjal ki-be mozgott. Bill csípője akarat nélkül elkezdett mozogni az ujjak ritmusát követve miközben egy másodpercre sem szakadt el Tomtól.
-Mehet?-kérdezte a raszta Bill ajkaiba suttogva
-Igen-felelte a vágytól fűtött hangon Bill. Sosem hitte hogy ilyen érzés lesz. Fájt, de fájdalmat elnyomta a vágy. A vágy, amit Tom iránt érzett. Tom eleinte lassú tempót diktált hogy Bill szokja az érzést de egy pár perc után után begyorsított. Nem voltak hangosak. Egyrészt elnyomták egymás hangját a csókjaikkal de amúgy sem lehettek hangosak mivel nem csak ők voltak az épületben és nem akarták hogy ez kitutódjon. Kb 15 perces mozgás után Tom forrón Billbe élvezett. Bill felnyögött a gondolattól hogy Tom most mélyen benne élvez és ebben a pillanatban a saját orgazmusa őt is elérte. Tom Bill mellé feküdt és átkarolta. Mind a kettejük leizzadt és Billnek össze volt kócolva a haja de
ennél boldogabbnak még sosem érezte magát. Oda bújt Tomhoz aki lihegve átkarolta.
-Két hét múlva lesz az első tárgyalásom.-mondta teljesen közömbös hangon. Bill felemelte a fejét Tom mellkasáról és szomorúan nézett rá.
-Őszintén sajnálom.
-Ezt ne nekem mondd hanem azoknak a hozzátartozóknak akiknek megöltem az egyik rokonját.
-Tom ez.....ez nem a te hibád. Mentális problémáid vannak nem voltál magadnál.-Tom erre felhorkant és elfordult.-Héj.-szólt Bill és Tom fejét maga felé irányította.-Nem a te hibád-mondta a szemébe nézve.
-Legalább te így gondolod-mondta és újra megcsókolta.-Lassan menned kéne nehogy meglásson a hajnalra beosztott zsernyák.
-Basszus-mérgelődött Bill és azonnal öltözni kezdett. Így elment az idő! Mikor kész lett megfordult és egy utolsó csókot nyomott Tom szájára és oda súgta neki:-KI foglak vinni.-azzal megfordult és gyorsan haza sietett. Otthon az ágyában fekve fáradtnak érezte magát a szex miatt és hiányolta maga mellől Tomot. -Egy nap egymás mellett fogunk elaludni anélkül, hogy félnünk kellene bárkitől is.-suttogta a párnába és álomba merült.

Megjegyzések

  1. Örülök, hogy hoztad a részt! :D Már nagyon kíváncsi voltam milyen lesz az első alkalmuk. Kicsit meglepett, hogy Bill ennyire könnyen adta magát Tomnak. Kíváncsi vagyok mi lesz velük! ^^ŰVárom a folytatást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni:) én is kíváncsi vagyok arra, hogy a te sztoridban mi fog majd történni úgyhogy itt is mondom hogy hozd gyorsan a részt. Majd én is igyekszem. Köszönöm a kommentet! :3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Helyzetjelentés

Addicted to drugs 4.rész

Addicted to drugs 2.rész