Helyzetjelentés és új sztori

Sziasztok! Már vagy egy hete hogy hazajöttem Angliából, de csak mostanra sikerült igazan kipihennem. Ráadásul még Londonban megfáztam. Mindegy most már jól vagyok. És az ihlet megint megjött. Egy klipp inspirálta a sztorit, mégpedig nem más, mint Katy Parry-től a Bon Appétit. Mivel az én kreativitásom határtalan, ez lesz a történet címe is. Előre láthatóan nem tudom megmondani hogy mikor hozom a történet első részét, de rövid ismertető hoztam ma róla.


BON APPÉTIT ISMERTETŐ:


Bill Kaulitz (18) California zülletebb negyedében él és dolgozik. Sztriptíztáncosként dolgozik egy csak fekete meleg férfiak számára fent tartott night clubban. A clubbtól nem messze lakik szobatársával és egyetlen barátjával, a szintén fekete Mike Cloissal aki szintén ebben a bárban dolgozik (23).  Bill magánélete nem túl jó, éppen túl van egy nehéz és hosszú váláson és el kell szenvednie az ex férje folytonos zaklatását. Bill annak érdekében hogy ne kelljen a múltra gondolnia teljes erő bedobással dolgozik az év minden napján. A sok tánc, sok rajongó férfit vonz maga köré, és vannak egyesek akik nem tudják vagy nem akarják elfogadni a fiatal fiú visszautasítását, és egy idő után Billnek már nem csak a  volt férjétől kell félnie. Eközben a hely ahol dolgozik teljesen megváltozik, és Billnek a pénz érdekében olyan dolgokat is el kell viselnie, amiket nem feltétlenül szeretne. Mindeközben kéne neki segítség így...mindennel kapcsolatban. Kezd egyre lejjebb süllyedni, és mire észbe kap már nem biztos, hogy ki tud szállni.......


Szerző: Lyone
Korhatár+18
Kategória: Slash
Főbb szereplők: Bill Kaulitz, Bushido, kitalált férfi szereplők,  kitalált női szereplő
Műfaj: AU, Angst, Smut, Songfiction
Fő párosítás: Bill/OMC, Bill/hát...tulajdonképpen mindenki XD
Mellék párosítás: Bill/Bushido, Bill/OFC
Figyelmeztetések: felnőtt tartalom, trágár beszéd, drogfogyasztás, vér, erőszak, rabszolgaság, 
Részek: Folyamatban  

Utóiratként  szeretném hozzátenni, hogy annak érdekében hogy a történet még drámaibb legyen Bill elég fiatal. És a történet szerint, Bill és majd meglátjátok ki olyan fiatalon lettek házasok, hogy az még ebben a világban törvénybe ütközik. Így az alternatív  világ ahol ők élnek annyiban különbözik hogy egy teljesen más jog rendszerük van, egy olyan, ami engedélyezi a tini házasságot, illetve a társadalom a homoszexualitást természetes tényként kezeli, viszont sokkal előítéletesebb a feketékkel szemben mint ez a világ. Természetesen, ennek is komoly jelentése lesz a sztoriban, hisz nem véletlen hogy Bill egy feketéknek fent tartott meleg bárban dolgozik fehérként. Remélem hogy tetszett nektek ez a kis bevezető, további szép estét mindenkinek! :)




Megjegyzések

  1. Jézusom Lyone ez rohadt jónak ígérkezik!!! Alig várom az első részét! Ezt a klippet meg is nézem, mindazok ellenére, hogy nem bírom elviselni azt a nőt. :DDD Most mégis, csak miattad! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszik. Tényleg igyekezni fogok vele, ígérem. Nem tudom mi bajod Katy-vel, én szeretem a hangját XD am az ötlet abból a részből jött ahol Katy fekszik az asztalon, aztán felpattan és táncolni kezd. Bár az eredeti sztori durvább lett volna, direkt finomítottam. Meg az nem is lett volna túl élethű egy helyzet. Elég ez a tini házasság. Ezt viszont muszáj volt. XD Köszönöm hogy megnézed, csak miattam XD :)

      Törlés
  2. Azta, ez durva történet lesz *-* Már most látom....Nagyon várom én is!!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Helyzetjelentés

Addicted to drugs 4.rész

Addicted to drugs 2.rész