Helyzetjelentés

Sziasztok! Ma nem új résszel jelentkezem nektek, bár úgy volt hogy ma rakok ki újat de a dolgok közbe szóltak. Úgy gondoltam, hogy sok mindent meg kell osszak veletek, és ezért inkább erre az alkalomra csinálok egy külön bejegyzést. Na szóval. Először is boldog március 15.-ét mindenkinek és éljen Petőfi na meg a márciusi ifjak, mert nekik köszönhetően ma 8 órámat törölték. Volt időm ezért is gondoltam hogy most akkor befejezem az friss részt, ugyanis már elkezdtem írni de azt nem árulom el hogy melyik történetét. Amiért viszont ma sem lesz rész az az én saját szenvedésem, és ezt szeretném most egy kicsit jobban kifejteni. Mostanában rengeteg dolog történt velem sok jó, és sajnos sok rossz is. Rengeteg vizsga, aminek eredményét megtudva néhány napig konkrétan össze voltam törve. Aztán a napokban meghalt a nagymamám. Pénzügyileg is eléggé megcsappant a vagyonom. Elvesztettem egy barátot. De hogy ne csak siránkozzak, megcsináltattam az első műkörmömet is, ami az elég pörgős életvitelem miatt néhány helyen le is tört, de abszolút megérte mert imádom. Ezeknek az ingereknek az eredménye lett  egy enyhébb depresszió nálam, ami annyit tett ki, hogy egész nap bent ültem a szobámban és zenét hallgatva próbáltam elfelejteni a gondokat és úgy az egész világot. Az életem egyhangú, de nagyon aktív így  ezek a dolgok nagyon le tudják szívni az energiám. De már jobban vagyok, kezdem magam újra embernek érezni. A hétvégén megpróbálok valami komolyabbat is produkálni nektek. Ha nem sikerül, akkor tudjátok hogy ugyanez lesz az indok de már folyamatban van. Április egy kicsit könnyebb lesz, de amit szinte biztosra tudok az a május. Már most nem látom a májusi teendőim végét, ráadásul  akkor fogok Angliába utazni, egy rövidnek semmiképp sem nevezhető kirándulásra, így az lesz még egy nehéz hónap de akkor is valamit biztosan fogok hozni nektek. Utána már könnyebb lesz nyáron szinte semmi dolgom nem lesz illetve lehet sikerül kijutnom Lengyelországba a barátomhoz, de oda is vinni fogom a laptopot. Szóval maradjunk annyiban hogy igyekszem és hogy hétvégén. Mára ennyi lettem volna.
 További szép estét mindenkinek! :)

Megjegyzések

  1. Kitartás, drága, és őszinte részvétem a mamád miatt. :( Szorítok, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Hiszek abban, hogy sok rosszat valami igazán jó követ majd. ;) Kitartóan és persze türelmesen várok bármi újdonságot. :)
    Légy erős, itt támogatást találsz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen nagyon jól esik a támogatásod mivel te vagy az egyik kedvenc íróm. És nem csak azért mert fantasztikusan írsz és fordítasz, hanem azért is, mert rengeteg történetet fordítasz/írsz párhuzamosan és ez engem lenyűgöz. Sajnos a frisset nem sikerült vasárnapra tenni, de igyekezek :)

      Törlés
  2. Na, végre hogy tudok kommentelni! Részvétem mamád miatt, az enyém is beteg, három hónapja kórházban fekszik, sejtem milyen nehéz lehet:( Sajnálom, hogy ilyen nehéz időszakon mész keresztül. Imádom az Addicted-et, de tudom, hogy az írást nem lehet erőltetni és bizony néha az ember dolgai nem teszik lehetővé hogy akkor írjon, amikor akar. Szóval megértelek és türelmesen várom, hogy új írásokkal örvendeztess meg! Jó utat Angliába! És kívánom, hogy a dolgaid jobbra forduljanak!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen és jobbulást a te mamádnak :) igen az írást valóban nem lehet erőltetni és azért is tartok most szünetet, mert nem akarok kiégni. Szeretem ezt az oldalt, szeretem ezt a közösséget és továbbra is igényes részeket szeretnék nektek hozni, nehogy azt érezzem hogy ez már kényszer és összecsapott történetek szülessenek. Igyekszem a folytatással :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Addicted to drugs 4.rész

Daze 9.rész