Addicted to drugs 1. rész

Sziasztok! Újra bocsánatot kell kérnem a kihagyásért, de mentségemre szóljon, hogy a suli az oka az egésznek. Így hirtelen nagyon leszívta az energiám, de innentől kezdve igyekszem majd minél előbb új részekkel szolgálni, és igen, új sztorit kezdek (természetesen a többit is folytatom majd) remélem  majd ez is tetszeni fog nektek! Jó olvasást!




-Öröm veled üzletelni!-fogott kezet a két férfi.
-Örülök hogy segíthettem!-válaszolta Jerome. Ő volt az. Jerome DeBiller. A város legjobb drogdílere. Bárki, aki minőségi drogot akart rövid időn belül annak csak meg kellett keresnie őt és már meg is kapta. Elég jól ment az üzlet lassan terjeszkedhetne. Ez itt New York. Egy hatalmas város ami bűzlik a szeméttől és a csatorna szagtól mégis emberek ezrei vágynak a Central Park és a Time Square ölelésére. Jerome körbe nézett az utcán ahol  a következő megrendelőjét várta aki éppen akkor fordult be a sarkon. Sötét volt, ezért az arcát nem lehetett látni és még kapucni is volt rajta de Jerome tudta hogy kivel van dolga. Az illető egy törzsvendég volt. Magas volt és vékony, bár valójában a srác maga nem volt több 17-nél.
-Hello kölyök!-köszönt neki a férfi amikor a megrendelő mellé állt.-Milyen volt a napod?
-Jerome, kérlek. Csak add a cuccot. Rémes napom volt és késésben vagyok. Siessünk.
-Jaj istenem hogy te mindig sietsz valahova.-Mondta a díler és figyelmen hagyva a fiú rosszalló pillantásait előhúzott a zsebéből néhány zacskót.
-Nesze, kölyök. Itt van amit kértél. LSD, Speed, Kokain és néhány fűféle. A legjobb minőség.
-Klassz. Annyi mint eddig?-a díler bólintott, mire a fiú a kezébe nyomta az összeget, és elvette az árut. Ekkor egy rendőr autót láttak közeledni mire Jerome sietősen zsebre vágyta a pénzt és elindult majd visszakiáltott.
-Vigyázz magadra kölyök nehogy túladagold! Amennyire jó annyira veszélyes! én már háromszor voltam miatta kórházban.
-Nem fogom ígérem. Akkor majd hívlak ha kell után pótlás.
-Rendben szia kölyök.
-Csá.-ezután a fiú elsétált a Central Park felé ahol sikeresen fogott egy taxit.
-Bronxba kérem!-mondta a taxisofőrnek majd elindultak. Negyed óra múlva már meg is érkeztek, és a fiú rohant is tovább. Kb 5 perc futás után egy eléggé elhagyatott raktár épülethez ért. Sosem hozott el ide senkit. A többiek nem örülnének neki. Egyből be is ment és amikor be ért a többiek már várták. Ez a kis helység már egy ideje az övék. Itt szoktak csövezni. Be is rendezték nagyon otthonosra. Volt ott két kanapé, azok között egy elnyűtt szőnyeg, fent a plafonon néhány lámpa, a hátsó helységben egy kis szoba amit Joey mindig gondosan lezárt és altalában ott tárolták a maradék drogot, fecskendőt, füvet és ezeken kívül egy rozoga asztalon egy hangszóró mivel ez az épület eléggé kiesett a városrészből, és este már úgysem megy arra nagyon senki ezen szokták nyomatni a zenét. Más nem is kellett.
-Csövi Bill! Na mizu? Itt van a cucc, ugye?-kérdezte Joey, a bandavezér aki maga is díler volt és legtöbbször ő hozta az anyagot de nehéz időkben a srácoknak is be kellett szállniuk. Ez így volt igazságos. Most Billen volt a sor.
-Hát persze hogy itt van. Minden, úgy ahogy kértétek.
-Szuper!-kiáltott fel Sophie, a csapat egyetlen lány tagja. A legtöbben itt éltek Bronxban a drogosok városában és úgy ahogy Bill valami kis koszos panelben a szüleivel de drogokat mindig a belvárosból hozták. Bill oda dobta a csomagokat Joey-nek, ő maga pedig lehuppant Adam mellé, és megcsókolta. Adam az a tipikus rossz fiú volt. Ő volt Joey jobb keze. A második a bandában. neki és Joey-nak senki sem mert beszólni. És mivel Adam Billt dugja, mostanában Billnek sem szoktak beszólni. Így van. Dugja. Nem szerelmesek, nem járnak, csak néha ha elkapja őket a hév esetleg egy szer hatása miatt akkor felmennek az egyikőjük lakására aztán végig kúrják az éjszakát majd az egyikük hajnaltájt hazaszök. ezen kívül semmi sem volt köztük.Bill volt a legfiatalabb a bandában. Mindenki elmúlt már 18 csak ő nem. De még csak pár hónap és ő is 18 lesz végre. Ennek ellenére a suliban még mindig csak tizedikes, nem tizenegyedikes. Nem az hogy Bill hülye volt, csak a bandázás miatt sokat hiányzott és emiatt bukott le. Aztán a pótvizsga is pont annyira érdekelte mint maga a tanulás. Amikor kiderült otthon hogy Bill nemcsak megbukott, de még a pótvizsgára is nagy ívben szart, hatalmas veszekedés és később verekedés támadt. Ja, igen. Elfelejtettem. Bill apja egy munkanélküli alkoholista volt, akit a fiú annyira utált, amennyire csak tudta. Az anyja az egyetlen kenyér kereső a családban de ő is csak takarító munkát tud végezni ugyanis 16 volt amikor teherbe esett Billel, és az iskolát azóta sem fejezte be. Összeházasodott a gyerek apjával annak ellenére hogy nem szerette a férfit, aki a gyermek születése után egy szörnyeteg lett. Addig jól ment minden és bár még akkor sem voltak gazdagok, de legalább az apjának volt munkahelye. Ám kilenc hónappal az esküvő után, szeptember elsején a férfi összetört. Ugyanis nem lánya született. Hanem fia. A férfi egész életében egy kislányra vágyott és bár az anyja is jobban szeretett lányt ő nagyon örült Billnek is. Ám Gordon nem. Először csak inni kezdett. Aztán részegen jelent meg a munkahelyén és összeverekedett a kollégákkal és még meg is lopta őket. Ezért kirúgták. Szóval aznap este is megpróbálta megütni Billt ugyanúgy ahogy ezelőtt párszor. Bill pedig mérgében összepakolt és Adamhez költözött pár napra és végig drogozta az egészet. Akkor kezdődött az egész.......ekkor kezdett függő lenni. Ma már két percet sem bír ki egy ki anyag vagy fű nélkül. Minimum a cigi.
-Bill te mit kérsz ma?-kérdezte Tommy, a csapat legöregebb tagja 25 éves volt.
-Én ma inkább csak szívnék.
-Oké. Akkor Adam tekerj már neki. Ő még mindig nem tudja megcsinálni.-röhögött rajta Joey. Adam közelebb húzódott hozzá és átkarolta a derekát.
-Nem akarsz inkább mást, édesem?
-Hagyj most oké? Tudom hogy csak azért kérdezed mert meg akarsz kúrni.
-Hát. Ja. Most mit tagadjak?
-Ide figyelj ha nem csinálod meg nekem akkor majd én de az nem a szádban hanem a seggedben fog landolni!
-Oké, oké. Látom ma elég durcis kedvedben vagy.-mondta Adam miközben megcsinálta neki a jointot.
-Kösz.
-Na mesélj. Mi történt? Apuci végre megemberelte magát és elküldött suliba?
-Ah ne is mond! Az a sok idióta tanár bazdmeg! Folyton meg akarják mondani hogy mit csináljak! Ki kérdezte a véleményüket? És az a sok idióta osztálytárs! Mindig rólam megy a pletyka meg arról hogy drogozok! Ne nem mintha ők nem csinálnák csak annyi különbséggel hogy ők titokban én meg leszarom hogy ki tudja és ki nem!
-Csak magadnak köszönheted azt ha pletykálnak rólad. Ahogy azt is hogy megbuktál.-mondta Joey
-Ezt inkább hagyjuk,  Joey. Ha jól tudom akkor neked sincs érettségid. Nekem viszont lesz.-Joeyban ekkor ment fel a pumpa.
-Oh tényleg? És mégis mikor? Csak mert oda nem lesz elég az ha betolsz előtte egy adag LSDt!-Bill éppen válaszolni akart amikor törés hallatszódott a háttéren. Mindannyian hátra néztek, és Sophiet látták és egy törött Vodkás üveget.
-Mi a faszt csináltál te hülye ribanc? Ez volt mára az egyetlen üveg piánk!!-üvöltötte Joey a lány arcába majd pofon vágta. A lány bekönnyezett, és ekkor Adam lépett közéjük.
-Haver, hagyd. Nálam még van egy kis pénz. Elmegyek veszek másikat.
-Nem! Ő megy!-mondta Joey és ezzel Sophie kezébe nyomta a pénzt.-Na, mivan mit bámulsz? Indulj már!-emelte fel megint a hangját a bandavezér mire a lány kisietett az épületből. Joey lenézett az szilánkokra majd Billre nézett.
-Héj Bill. Ugye nem gondolod hogy büntetés nélkül marad az hogy beszóltál nekem? A vezérnek! Úgyhogy most idejössz, és ha benne akarsz maradni a bandában akkor megeszel három szilánkot.
-Ne Joey! Ne csináld!mondta Adam
-Én? Én nem. Majd ő.-Bill nyelt egy nagyot majd elindult a szilánkok irányába és a kezébe vett egy kisebbet és Joeyra nézett, hátha lát valamit a tekintetében ami arra utal, hogy csak viccelt, de a tekintetében az ég világon nem volt semmi. Így hát, Bill lenyelte a három legkisebb üveg szilánkot és örült hogy egyik sem vágta meg annyira a torkát hogy az elkezdjen vérezni. Mikor vége lett Adam megkönnyebülten sóhajtott fel, Joey pedig elismerése képen, jól hátba veregette a fiút majd vissza ült a kanapéra. Pár perc múlva Sophie is vissza jött a piával és elkezdtek inni. Bill úgy ahogy mindenki más eléggé spiccesre itta magát ráadásul bevitt magába egy kis Speedet. De tényleg csak egy kis keveset. Adam észrevette hogy már megint eléggé kiütötte magát a fiú ezért elkezdett nyomulni.
-Még mindig nem akarod hogy felcipeljelek magamhoz édesem?-Bill ránézett az illetőre és már nem találta olyan mocskosnak az ajánlatot sőt hagyta hogy Adam magához húzza és ajkaihoz hajoljon. A csókcsatájuknak egy köhögés szakította meg és elnéztek a hang irányába.
-Srácok nézzétek. Nekem semmi bajom a melegekkel és veletek sincs bajom, de könyörgöm....NE ITT!-hangsúlyozta ki az utolsó szavakat Tommy.
-Oh nyugodj meg drága Tommy! Amúgy sem itt terveztem a folytatást.-mondta Adam majd felhúzta Billt a kanapéról és egy szó nélkül távoztak a helységből......

Megjegyzések

  1. Hú, hát ez nagyon jól indul. Illetve durva történet lesz, de én imádom az ilyeneket. Kíváncsian várom a folytatást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök annak hogy elnyerte a tetszésed! Megtiszteltetés számomra hogy te is olvasod a történeteimet! A kövi részt már elkezdtem írni és bár most még tuti nem, de a hétvégén remélem hogy kitudom majd rakni. :)

      Törlés
    2. Oké, várom a folytatást nagyon és köszi a kedves szavakat. Régebben olvastam már a történeteidet, tök jókat írsz, ez az új sztori meg különösen felkeltette az érdeklődésemet.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Helyzetjelentés

Addicted to drugs 4.rész

Daze 9.rész