Daze 5. rész

Bill belépett a rendőrség ajtaján és egyből Annet kereste a szemeivel.
-Anne! Mi történt?-kérdezte Bill amikor megtalálta
-Nem tudom Bill. Tom senkivel sem hajlandó beszélni. Napok óta ül az ágyán és egy bizonyos Ray-hez beszél. És nem hajlandó kimenni a szobájából. Nagy nehezen tegnap rá vettük a beszédre és azt mondta hogy Ray téged akar. Szerintem neked kéne vele beszélned. Bill nagyot nyelt és érezte hogy a gyomra összeugrik de mégis bólintott és elindult Tom szobája felé. Nem tudta mire vélni ezt az egészet. Pár napja beszélt Tommal és akkor még kitűnően volt. Jó igaz, egy kicsit akkor is nyomult, de nem érti hogy mi történt Tommal. Mikor elérte a szobáját halkan kopogott majd, miután nem jött válasz kifújta a levegőt, lenyugtatta magát és benyitott. Tom az ágyán ült és nézett a semmibe. De konkrétan a semmibe. Szemei halottak voltak, a bőre zsíros az ajaki kiszáradtak és a szemei alatt mély, fekete vonalak húzódtak. Bill biztos volt benne hogy Tom éjjel sem aludt. Finoman előre-hátra ringatózott miközben halkan beszélt de Bill nem hallotta hogy mit mondd. Lassan közelebb ment és megszólította. Halkan, megfontoltan.
-Tom.....-Tom nem válaszolt. Észre sem vette hogy éppen valaki hozzá beszél. Bill még közelebb ment és finoman megrázta a vállat miközben újra megszólította.
-Tom?-mostmár inkább kérdezte. A félelem kezdett rajta eluralkodni. Ott tartott, hogy kirohan segítségért de Tom ekkor ránézett, elmosolyodott majd elkapta Bill vállait és maga alá gyűrte őt.
Bill ijedtem pislogott Tomra aki Bill csípőjére ült és a kezeit a matracra szorította.
-Tom mit csinálsz?-kérdezte Bill és érezte hogy elkezd remegni.
-Ezt én is kérdezhetném magától.-mondta Tom és olyan közel hajolt hogy az ajkaik majdnem összeértek.
-Én....én csak jöttem megnézni hogy hogy vagy de már látom hogy jól szóval öm.......én....elengednél?- Bill átkozta magát amiért ennyire félős nyuszi lett de nem tudott mit csinálni. Félt. Bill először az életében félt.De ez normális nem? Hisz itt fekszik egy gyilkos alatt aki az ágyhoz szögezte az egész testét és éppen rajta ül.
-Nem.-mondta Tom rideg arccal. Kinevethette volna Billt amiért itt remeg alatta, de nem tette. -Mit szólsz Bill? Mindenki azt hiszi, hogy épp a halálomon vagyok és hogy te pont olyan hidegen beszélsz velem mint máskor. Fogalmuk sincs arról, hogy most félsz.
-Kérlek Tom. Gondold meg hogy mit csinálsz.-kérlelte őt Bill. Tom felnevetett de arra ügyelt hogy ezt csak Bill hallja. Végig nézett Bill testén miközben megnyalta az ajkait aztán oda hajolt Bill nyakához és belecsókolt párszor. Bill halkan nyöszörgött és megpróbált kiszabadulni de csak annyit ért el hogy Tom erősebben szorította a csuklóját.  Bill hazudott volna ha azt mondja hogy nem tetszett neki a szituáció. Ekkor jött rá, hogy nem csak a félélem miatt görcsölt a hasa. Még sosem érintette  meg őt így egy férfi bármennyire is szerette volna. Rájött, hogy ő is csak egy volt azon emberek közül akik magányosak és a munkába vagy esetleg idegen emberek karjaiba menekülnek a magány elől.
-Te tényleg azt hitted hogy képes lennék téged megölni?-kérdezte Tom nyugodt hangon és tovább csókolgatta Bill nyakát viszont most az fogait is bevonta a játékba. Bill érezte hogy a nadrágjában valami megindul.
-Tom kérlek ne csináld.......-kérte Bill elgyengülten. Az amit Tom művelt vele az túl jó volt.
-Miért? Nem tetszik?-kérdezte Tom egy miközben elhajolt Bill nyakától és végig nézett Bill arcán és eldöntötte, hogy tetszik neki a látvány. Bill ki volt pirulva, remegett, a nyaka piros volt és látszottak rajta a harapás nyomok. Félig csukott szemmel pislogott rá, bódult szemekkel.
-Megdughatnálak itt helyben. Gyors lennék. Te pedig hagynád. Sikítanál alattam az élvezettől. És senki sem tudná meg. Hagynád?- kérdezte Tom, aztán lehajolt és jól megszívta Bill nyakát. Bill halkan nyögött egyet majd válaszolt.
-Talán.-még ő sem hitte el hogy ezt mondja. Undorító kurvának érezte magát. Tom is egyből abba hagyta Bill kényeztetését és döbbenten nézett Billre majd végül elmosolyodott.
-Jó egy ilyen összeszedett embert szétesve látni. Ha nem ismernélek Bill akkor azt mondanám hogy már voltál férfival de látva a mostani fizikai reakcióid és azt hogy  az első nap mennyire kiakadtál biztos vagyok benne hogy még szűz a szűk kis segged. Billnek egyből kikerekedtek a szemei.Tetszettek  neki Tom szavai de annyira mocskosnak érezte magát ettől a fogalmazástól. Újra megpróbált kiszabadulni mire Tom csak nevetett és elengedte.
-Tessék. Elengedtelek. És elmehetsz. Nem foglak sem megölni sem megerőszakolni. De te akkor is az enyém vagy erre emlékezz.-mondta Tom és leszállt Bill csípőjéről.Bill lassan felült és újra felkötötte a haját majd Tomra nézett.
-Tom én nem egy tárgy vagyok amit birtokolni lehet. Te pedig erre emlékezz.-mondta Bill majd felállt és az ajtó irányába indult.
-Egyépként ki az a Ray?-ezt nem akarta megkérdezni de kíváncsi volt. Tom ránézett és válaszolt.
-Az első áldozatom. És most ő is és én is téged akarunk.-válaszolt Tom miközben rámosolygott Billre kaján mosollyal. Bill nem kérdezett többet. Kiment a szobából és csak akkor jutott el az agyáig hogy mit műveltek az előbb. A nyakát takargatva ment végig a rendőrségen és nem foglalkozott Anne kérdéseivel. Beült a kocsijába, és elindult a legközelebbi kocsmába.


5. rész vége

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Helyzetjelentés

Addicted to drugs 4.rész

Addicted to drugs 2.rész